Himalaya  Étkezési  Kristálysó  

 

 A Himalája hegységből származó étkezési kristálysó 250 millió éves étkezési kristálysó, amely nagy nyomás alatt, a hegy mélyében minden környezeti szennyeződéstől mentesen kristályosodott át – ezáltal egyedülállóan nagy mennyiségű ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A sajátos rózsaszín- narancsos színe a benne lévő vastól és mangántól származik. A csomagolásban található Himalaya Étkezési Kristálysó a Karakorum-hegységből , 3000 méter magasan fekvő bányából származik. Kitermelése kizárólag kézzel történik. A csomagolás tartalma megfelel a Magyar Sószabvány előírásának, azaz 97% feletti a NaCl tartalma.

 A Himalaya Kristálysó a legértékesebb formája a természetes ásványi sónak, rendszeres fogyasztása esetén:

 - kiváló minőségű, egészséges só jut szervezetébe,

 - ideális ásványianyag-felvételt biztosít.

 

 

 

 Himalaya FOKHAGYMÁS Étkezési Kristálysó

Mivel a FOKHAGYMA a magyar konyha nélkülözhetetlen alkotóeleme, ezért készítettük el Önnek fűszerkeverékünket.

Amennyiben szereti  a FOKHAGYMA jellegzetesen pikáns ízét, de fogyasztása után kellemetlenül érzi magát lehelete miatt – akkor kérjük, próbálja ki termékünket. Az ízvilága közel azonos, mintha friss fokhagymát használna, és mivel  adalékanyagot nem tartalmaz termékünk, ezért semmi káros hatású ételt nem visz be szervezetébe a használat során.

A Fokhagymás  Himalaya Étkezési Kristálysó minden étel elkészítéséhez, ízesítéséhez kiválóan alkalmazható.  Azt javasoljuk , mivel számos természetes ásványi anyagot tartalmaz, annak érdekében, hogy ezen összetevők minél nagyobb mennyisége be tudjon kerülni szervezetébe, csak a főzés utolsó fásisában adja hozzá az ételhez , vagy az étel elkészülte után ízesítse azt.