Szeretettel köszöntjük oldalunkon!

 Cégünk 2011-ben alakult, baráti társulás formájában. A korábbi 12 évben ajándék- és bútor-  nagykereskedelemmel foglalkoztunk. Megalakulásunk előtt rengeteg pozítív dolgot hallottunk a természetes ásványi sókról, és azok jótékony - gyógyító hatásairól, folyamatosan ástuk bele magunkat ebbe az érdekes témakörbe. Rövidesen szembesültünk azzal, hogy a jelenleg kereskedelmi forgalomban fellelhető étkezési- és fürdősók közül a Himalája hegységben még napjainkban is kézi erővel bányászott kristálysó rendelkezik a legmagasabb ásványianyag-tartalommal - emiatt tartják a legértékesebbnek -  mindemellett megfelel a  Magyar Sószabvány által előírt igen magas - 97% feletti - NaCl-tartalom követelményének is.

  Mivel mindnyájunk számára kiemelkedően fontos az egészség kérdése, így kézenfekvő volt, hogy csak a legmagasabb minőségű alapanyagokkal szeretnénk dolgozni - eképpen esett  választásunk a Himalája hegyvonulataiban húzódó Karakorum-hegység 3.000 méter magasság feletti bányáiból nyert  Himalaya Kristálysóra, melyet saját behozatallal  teszünk elérhetővé Magyarországon.  

 Termékeink kialakítása során esetenként adalékanyagokat is felhasználunk (levendula, citrom, menta hidegen sajtolt olajai), ám az eredeti elképzelésünkön -  mely szerint csak 100%-ig természetes alapanyagokból összeállított termék kerüljön vásárlóinkhoz  - a jövőben sem szeretnénk változtatni.